Sistemul de Plasma cu factori de crestere PRGF Endoret

Dr Tudor Cocerhan este printre putinii medici din Romania care folosesc acest sistem si singurul din zona!
Plasma bogata in factori de crestere

PRGF se bazeaza pe obtinerea unor preparate din proteine recoltate din sangele pacientului; printre aceste proteine care poseda activitate biologica printre care se disting si factorii de crestere care stimuleaza si grabesc refacerea tesutului.

Endoret® (prgf®) Technology – Oral Surgery from BTI Biotechnology Institute on Vimeo.

Cum functioneaza tehnologia PRGF ® – Endoret ® ?

Cand avem o rana, corpul nostru elibereaza proteine care stimuleaza procesul de reparare al acesteia.

Cu tehnologia PRGF ® – Endoret ® reusim sa separam, din sangele pacientului, plasma care contine proteinele care grabesc procesul de regenerare. Odata ce doza terapeutica este aplicata in zona de tratament procesul de regenerare este considerabil accelerat.

Pentru  a obtine acest proces, este necesara recoltarea unei mici cantitati de sange de la pacient. Sangele este centrifugat si procesat pentru obtinerea proteinelor necesare regenerarii. Aceste proteine sunt apoi aplicate in zona unde regenerarea tesutului este necesara.

 

Cum ne ajuta tehnologia PRGF ® – Endoret ®?

PRGF ® – Endoret ® grabeste vindecarea tesutului si procesul de regenerare, reducand in acelasi timp inflamarea si riscul de infectie sau de complicatii post chirurgicale. Utilizarea PRGF ® – Endoret ® garanteaza imbunatatiri importante in procesul de regenerare, lipsa durerii si recuperarea rapida a pacientului.

 

VERSATILITATEA este aspectul care diferentiaza cel mai mult tehnologia PRGF ® – Endoret ® de oricare alte sisteme de utilizare a trombocitelor bogate in plasma (PRP). Este posibila obtinerea printr-o singura recoltare de sange, a pana la 4 formule terapeutice diferite in functie de nivelul de coagulare si de activare a mostrelor.

Membrana de fibrina.

Elastica, densa, hemostatica si cu factori de crestere incorporate. Este unul din din cele mai bune biomateriale din medicina regenerative.

Cheagul.

Este structura perfecta pentru celule. Poate fi folosit pentru umplerea defectelor sau in scopul formarii de os autogen sau heterolog.

Lichidul.

Se foloseste pentru umezirea suprafetei implantelor inainte de insurubare si in efectuarea de infiltratii in traumatologie si dermatologie.

Lichidul filtrat.

Utilizat in oftalmologie si in culturile de celule in laborator, inclusiv celule stem.

 

CARACTERISTICI

Volum redus de sange. Volumlul de sange utilizat cu tehnologia PRGF ® – Endoret ® este variabil (de la 9ml) si este perfect adaptabil fiecarui tratament datorita formulei simple de obtinere.

O singura centrifugare. Protocolul stabilit prin tehnlogia PRGF ® – Endoret ® prevede o singura centrifugare.

Doza terapeutica. Tehnologia PRGF ® – Endoret ® foloseste concentratii de factori de crestere impreuna cu o fereastra terapeutica pentru stimularea regenerarii tesutului asa cum a fost demonstrate in cercetarile in-vitro, pe animale si in studii clinice. Totul pentru obtirea unui rezultat predictibil.

100% autogen. PRGF ® – Endoret ® este prima tehnologie de pe piata, 100% autogena.

Fara efecte pro-inflamatorii. Datorita faptului ca leucocitele nu sunt incluse in formula si deci actiunea pro-inflamatoare a acestora este inlaturata.

Fara efecte nedorite. In cei peste 15 ani de tratamente si studii, nu sau observat efecte nedorite ale acestei tehnologii.

  • MAXIMA SIGURANTA .
  • CEL MAI BUN TRANING SI SUPORT TEHNIC.
  • TEHNOLOGIE DEZVOLTATA DE BTI.
  • CRETIFICARI INTERNATIONALE PENTRU BTI.

Tehnologia PRGF ® – Endoret ® si toate elementele si componentele sale au fost special dezvoltate de catre departamentele Institutului Biotehnologic (BTI) pentru obtinerea plasmei bogata in factori de crestere (PRGF ® – Endoret ®).

Sursa informatii: http://www.dent-a-america2000.ro/cautare.php?searchWord=endoret